ONLY strawberry?

Eg kunne ha fortalt om den store salatbuffeen, variantane av fruktsalat, dei 5 kokkane som lagde ulike varmrettar eller kakedisken som var større enn eit vanleg konditori, men når eg først skal fortelje om den beste frokostbuffeen på turen, så vil eg fortelje om servitøren som syntes at det var så rart at eg berre skulle ha jordbæris på pannekaka mi, at eg syntes at eg burde be om cookies and cream og. Og forsyne meg litt ekstra med sjokoladestrø.

image

This entry was published on 24. juli 2013 at 14:13 and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

3 thoughts on “ONLY strawberry?

  1. Maria on said:

    Typisk norsk å være beskjeden. 🙂

  2. For din del håper eg at du ikkje forventar ei slik oppvarting når du kjem på besøk. Eg går ut frå at du har ein baktanke med å publisere alle desse matbilda og fortelje om alle dei fantastiske buffeane…. Her heime vert det ingen buffe, eg kan allernådigast strekke meg til pannekake med is, men resten vert groveskiver med ost eller allernådigast eit rundstykke med egg.

    • Eg veit ikkje heilt kvifor det har blitt sånn, men det har tydelegvis blitt vanleg å publisere bilete av maten ein et viss ein har ete noko som er eigna til å gjere folk misunnelege. Mogleg at dette er eit resultat av at stadig fleire barn i Afrika har fått Internett.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: